Season one: The beginning of the Universe and the Big Bang Episode 3: Kejadian manusia(1) - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (2018)
Penciptaan alam semesta tidak sempurna tanpa hidup-hidupan dalamnya. Bagi sesuatu hidupan boleh hidup di suatu tempat, persekitarannya perlu sesuai. Antara ramuan terpenting yang diperlukan adalah air seperti dinyatakan dalam surah al-Anbiyak,ayat:30.