Season one: The beginning of the universe and the Big Bang - Episode 2 : Orbit-orbit bumi dan objek di langit - Yaacob, Solehah@Nik Najah Fadilah (2018)
Bumi serta objek-objek di langit tidak pegun, kesemuanya berpusing dan beredar dalam orbit-orbitnya sebagaimana firman Allah dalam surah al-Anbiyak ayat: 33.