Tips penyusuan susu ibu di bulan Ramadhan - Jamani, Nurjasmine Aida (Ministry Of Health Malaysia, 2018)
Bulan Ramadhan telah pun bermula. Sudah pasti pelbagai perasaan yang timbul bagi ibu-ibu yang menyusukan anak mereka tidak kira yang masih bayi kecil mahupun yang sudah pandai berlari dan petah berkata-kata.