Nabi sahabat tidak puasa dalam perang Badar? - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Malaysia, 2018)
Perbincangan mengenai status puasa nabi dan para sahabat dalam perang Badar dan pembukaan kota Mekah