Pasca-PRU: Manusia suka bergaduh? - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Malaysia, 2018)
DEMAM pilihan raya umum (PRU)sudah berlalu, tapi kepanasan tabiat manusia yang suka bergaduh tak kunjung sejuk. Ia terus membara selagi manusia bernafas dan tidak dikekang dengan agama Allah. Manusia memang suka bergaduh dan bertengkar.