Berita gembira untuk 'Wali Allah' - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2018)
Apa definisi kegembiraan pada manusia? Ada yang kata berharta dan mampu membeli apa sahaja yang dikehendaki. Ada berkata waktu lapang. Ada yang kata keluarga bahagia. Ada yang berkata badan sihat dan sebagainya.