Keberkesanan Gamifikasi Global Zakat Game (GZG) dalam pengajaran dan pembelajaran (P&P) subjek zakat - Ab Rahman, Azman; Tengku Zainal Abidin, Tengku Mansur; Sahrir, Muhammad Sabri; Zainuddin, Nurkhamimi; Abd. Khafidz, Hasanah (USIM Press, 2018)
Bab 1 : Keberkesanan Gamifikasi Global Zakat Game (GZG) Dalam Pengajaran dan Pembelajaran (P&P) Subjek Zakat dalam Isu-isu Semasa Islam dan Sains. USIM Press 2018.