Bengkel Pengkomersialan Bahan Pengajaran dan Penyelidikan Staf PBI, UMK - Sahrir, Muhammad Sabri (2018)
Bengkel Pengkomersialan Bahan Pengajaran dan Penyelidikan Staf Pusat Pengajian Bahasa dan Pembangunan Insaniah, Universiti Malaysia Kelantan (UMK)