Keluarga sakinah - Baba, Sidek (Alaf 21 Sdn.Bhd., 2010)
Manusia kadangkala alpa, nikmat dan ganjaran daripada Allah itu sifatnya sejati. Seseorang insan yang kaya dengan harta tidak semestinya insan paling bahagia di dunia. Seorang tukang kasut yang miskin pula tidak semestinya tidak bahagia hidupnya kerana nikmat Allah itu tidak terhad dan terbatas dalam sesuatu bentuk sahaja. Kesejahteraan hidup dan keharmonian emosi datangnya dari kurniaan Allah yang meliputi banyak perkara antaranya Keluarga Sakinah