Kematangan dalam berpolitik - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
MENONJOLKAN kematangan dalam berpolitik sepatutnya menjadi amalan parti-parti politik Islam di negara ini. Isu-isu yang dibangkitkan umpamanya perlu terus menjurus kepada memperjuangkan umat Islam dan rakyat keseluruhannya, bukan menyerang peribadi pemimpin parti lawan.