Calon berwibawa - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
SENARIO pertelingkahan parti politik ketika ini secara tidak langsung boleh mengubah pemikiran masyarakat Islam berkaitan parti politik yang akan disokong, sekali gus corak pemerintahan negara pada masa hadapan. Jika asyik bertelagah, ia akan memberi kesan kepada peluang parti politik dan ahli politik itu sendiri dalam Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) ini.