Amanah dan integriti asas pencegahan - Sahrir, Muhammad Sabri (Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Putrajaya, 2017)
'Amanah dan Integriti Asas Pencegahan' terbitan Buletin Bahagian Pengurusan Integriti Agensi (BPIA), Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Bilangan 2, Disember 2017.