Perhiasan terindah dunia - Fatah Yasin, Raudlotul Firdaus (Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia, 2017)
Manusia secara nalurinya sukakan keindahan dan kecantikan meskipun sifatnya hanya sementara. Islam tidak menafikan atau mencela fitrah manusia yang sukakan keindahan dan perhiasan, namun Islam memberikan garis panduan dalam mengenal pasti apa itu keindahan yang sebenar dan bagaimana menguruskannya.