Masa adalah makhluk Allah yang ajaib: manfaatkannya, ia punca bahagia, duka di akhirat - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Rencana membincangkan tentang keajaiban masa yang beredar dan memainkan peranan yang unik dalam kehidupan manusia