Karamah Kalis sejuk sahabat - Abdullah Bukhari, Abdul Rahim (Utusan Publications & Distributors Sdn. Bhd, 2017)
Rencana membincangkan kisah Sejarah perang al-Ahzab yang berlaku pada tahun kelima Hijri di Madinah dan kisah karamah seorang sahabat nabi yang menjalankan misi risikan.