Iktibar taubat Nabi Musa As - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Publications & Distributors Sdn. Bhd, 2017)
Rencana membincangkan hikmah taubat nabi Musa sebagaimana yang disebut al-Quran melalui surah al-Qasas