Gelmekte olan Kıyamet Savaşı mı?=Is it that the coming is Doomsday War? - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Suudi Arabistan’da son aylarda insanı şaşkına çeviren gelişmeler oluyor. Bu gelişmelerin arka planını görmeden varacağı noktayı da sağlıklı tespit edemeyiz.