D-8 ile ummet bilincinin yeniden inşası=Rebuilding the ummah consciousnes with D-8 - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Malezya ile Türkiye arasında son zamanların en iyi ilişkileri yaşanıyor. Bu gelişmelere en son aracılık eden D-8 zirvesi oldu. Zirveye Malezya’yı temsilen Başbakan Yardımcısı AhmadZahidHamidi katıldı. Geçen hafta gerçekleştirilen zirveyle Türkiye ikinci kez evsahipliğini yaptı.