İnternet hırsızlığı=Internet theft - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Hayatın tecrübelerden örülü bir yumak olduğu düşünülürse, yumağa bir tecrübe katacak ilginç bir konudan başlıyorum bugünkü köşeme. İnternet hırsızlığı, yani sanal alemin imkânları kullanılarak yapılan dolandırıcılık.