Hicrî yılbaşımız kutlu olsun!=Happy Hijri New Year! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Bugün itibariyle yeni bir yıla başlıyoruz. Yıl 1439, kainatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Efendimiz’in (sav) karanlık bir çağdan aydınlık bir çağa yürüyüşünün sembolize edildiği tarih başlangıcı. Bir başka ifade ile zamanda farkındalık oluşturma gayretinin sembolize edilmiş hali, Hicrî başlangıç.