Dolar kasırgası!=Dollar hurricane! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Yeryüzünde ve gökyüzünde Allah'ın görünür görünmez orduları çoktur. Farklı hüviyetlerde gelirler düşmanı kahru perişan etmek, zalimi canevinden vurmak, mazlumun ahına isticab etmek için.