Arakanlı olmak yada Türk olmak!=Being a Turk or Arakan! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
İlham kaynağı olan ilginç bir cümle ile başlamak istiyorum bugünkü yazıma. Hem bu ilham kaynağı olan cümleye değinmek,hem de cümlenin hakikatini ortaya koyarak gündeme dair notlar düşmek istiyorum.