Arakan'a dünya kör ve sağır!=To Arakan world is blind and deaf! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Yine vahşet, yine katliam, yine zulüm. Dünya Müslümanları korkunç bir çaresizliğin içinde. Bunun en büyük sebebi birlik ve beraberlik içinde ol(a)mayışımızdan, birliğe giden yolda önümüze sürekli engellerin çıkarılmış olmasındandır.