Vakıf ile 2023 Hedefi=2023 Vision through Waqf - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
İki gündür Malezya'nın başşehri Kuala Lumpur'da Üniversite Liderliği ve Yönetimi Konferansı'nın “University Leadership & Governance Conference 2017” üçüncüsü gerçekleştirilmekte. Yükseköğrenimde üniversitelerin finansal olarak kendi kendine yeterliliğinin gerçekleştirilebilmesi ve sürekliliğinin devametirilmesine yönelik eğitim anlayışının yeniden tanımlanması konusu temel başlık olarak ele alındı.