Kâbe ne ise Mescidi Aksa da odur!=Masjid Aqsa is like Ka'bah - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Siyonist İsrail saldırganlığını bu defa bir adım daha ileri taşıdı. İşgal altında tuttuğu Kudüs'te Beytül Makdis'e girişleri yasaklayarak, Müslümanların ibadet etme haklarına bir kez daha tecavüz etti. Bunu yaparak sadece Filistin'de değil bütün dünyada yaşayan Müslümanların en hassas yerlerindeki sinir uçlarına dokundu.