15 Temmuz'un arkası gelecek!=Articulated of the July 15 will come! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Hayat rehberimiz Kur'an insanın mücadelesini ikiye ayırır: “İman edenler Allah yolunda savaşırlar. İnkar edenler ise tağut yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın. Şüphe yok ki şeytanın tuzağı pek zayıftır.” (Nisa76)