Malezya'da bir başkaydı Bayram bu defa=The Eid was different in Malaysia this time - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Bayram üç gündür denilse de bayramı yaşamasını bilenler için her gün bir Arefe, her sabah bir Bayram sabahıdır.