İnsan ne ile doyar?=What man is satisfied with? - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
İnsanın ne ile doyacağı bilinmese de, dünya ve dünya nimetlerine karşı tatmin edilemez hırsı küçük bir mezarla doyar. Gözünü bir avuç toprak doyuruverir.