Katar Krizi bize ne öğretti=What the Qatar Crisis has taught us - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Feraset sahibi insanlar daima yüzleşmek zorunda bırakıldıkları krizleri sağduyu ile aşarlar ve bu krizleri fırsata çevirerek geriye dersler bırakırlar. İşte Katar'da yaşanan kriz de birçok derslerle doludur.