Yılan var diye arı bal yapmaz mı? = Do not bees make honey because there's a snake? - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Bir bal arısı ile bir ova yılanı kaderin cilvesi gereği bir ormanın selvi bir ağacını yaşam alanı seçmişler, birlikte yan yana komşu olarak yaşamaya başlamışlardı.