AKPM neyin nesi? = What does AKPM mean? - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) skandal bir karara imza atarak olmayan tarafsızlığını yeniden pekiştirmiş oldu. Görünen o ki bu konseyin dünya üzerindeki gelişmelerden hiç mi hiç haberi yok. Kafasını konsey binasının içine kapamış, deve kuşu misali dünya gündeminden zerre haberleri yok sanırım. Bu konsey önüne konulan dev aynasının etkisiyle şişkinlik seansları geçiriyor olmalı.