Kürdü ve Türkü ile Türkiye kazandı! = Turkey has won with its Kurdish and Turkish! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Türkiye halkı Kürdü ile Türkü ile top yekün bir zafer kazandı. Bu zaferin rehavetine kapılıp kazanılmış zafer hezimete uğratılmamalı. Henüz daha mücadele bitmiş değil...