Referandum değil bu, vatan müdafası = This is not simply a referendum, rather it's a home defense - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sevsek de sevmesek de, işimize gelse de gelmese de EVET demek zorundayız. Bu Referandum basit bir referandum değildir. Bir Vatan savunmasıdır. Bir Din mücâdelesidir. İkisinden birini dahi seven kişi EVET diyecektir.