Bir referandum nelere kâdirmiş! = What an effective referendum that could be! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Avrupa çöküyor ve çökerken de kuduz köpekleri ile birlikte canhavliyle herşeye saldırıyorlar. İngiltere bile bu gerçeği erken farkedip gemiyi terketti, şimdi geri kalan kalıntılarını topluyor. İnsan hakları, demokrasi, hürriyet yalanları bile artık onları kurtaramayacak, girmiş oldukları kısır döngü onları kendi kara deliklerinde boğacak.