Malezya'da İslâmî ruhun tazelenmesi = Refreshing the Islamic spirit in Malaysia - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
MALEZYA, yılda bir defa İslami Ruh'un Tazelenmesi “Reviving the Islamic Spirit (RIS)” adlı uluslararası büyük çaplı bir organizasyon düzenler. Her yıl farklı katılımcılarla toplumun manevi değerlerinin yeşertildiği, anlayışlarının tazelendiği, dünyaya bakış açılarının süzgeçten geçirtilerek saflaştırıldığı dopdolu programlar yapılmakta.