Yeniden okur-yazar olmamız sart!=We have to be re-literate! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Zamanın değişimi ile bazı hükümlerin değişmesi gibi, eğitim yöntemleri de değişebiliyor. Bir bakıma değişen şartlar evreni ve insanı farklı okumalarla anlamamızı zorunlu kılıyor.