Gasbedilmiş hakkın halka iadesi = Returning the usurped rights to the public - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
HALKIN doğal hakkı olan yönetime müdahale etme, yönetimi şekillendirme hakkı uzun bir zamandır gasbedilmişti.