'Evet' diyelim bize ne Trump'tan! = Let's say 'Yes', Trump is not our business! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Ne varsa, ne yoksa Amerika. Rahmetli Erbakan hocanın bir zamanlar kürsüden “Bana ne Amerika'dan” diye haykırdığı, bas bas bağırıp hakikatleri söylediği gibi biz de buradan bize ne elin Amerika'sından diye yazacağız.