Penyusuan tanpa kelahiran: perkara yang perlu anda tahu dan jangka - Jamani, Nurjasmine Aida (The Malaysian Medical Gazette Editorial Board, Ministry Of Health Malaysia, 2017)
Kelahiran seorang cahaya mata sememangnya dinantikan oleh kebanyakan pasangan yang telah berkahwin. Melalui detik-detik manis dalam perjalanan menjadi seorang ibu daripada mula hamil, melahirkan dan seterusnya menyusukan si bayi adalah sesuatu yang didambakan oleh seseorang wanita yang telah berkahwin.