بيداغوجية اللغة العربية في القرأن الحادي والعشرين = Bengkel Pedagogi Pengajaran Bahasa Arab Abad ke 21 - Sahrir, Muhammad Sabri (2017)
Pedagogi Pengajaran Bahasa Arab Abad ke 21 dalam BENGKEL PENGAJARAN PUSAT PENDIDIKAN ISESCO DI MALAYSIA (ZON PANTAI TIMUR) anjuran Islamic Educational Sciences and Cultural Organization (ISESCO) dengan kerjasama Pusat Pendidikan ISESCO di Malaysia, Bahagaian Pendidikan Islam, KPM dan Sektor Pendidikan Islam, JPN Terengganu.