Asal kacak, cantik... aku rela! Jangan jadikannya asbab ke neraka - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Sdn. Bhd., 2016)
Rencana membincangkan cara menguruskan ujian wajah yang kacak dan cantik di dunia.