Bagaimana raptai akhirat kita? Mampukah nanti menghadapi Raja segala Raja - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Sdn. Bhd., 2016)
BERPELUH, gementar, takut, risau dan gelabah. Tak tahu bagaimana langkah yang harus diatur, bila masanya kepala perlu menunduk hormat, bila masanya tangan perlu dihulurkan dan apa ucapan yang perlu dituturkan setelah anugerah kebesaran disambut tangan. Hati pastinya menyesal seraya berkata: