Umar tidak membunuh anak perempuannya - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Sdn. Bhd., 2016)
Rencana membersihkan nama Khalifah kedua Islam, Umar bin al-Khattab RA tidak pernah membunuh anak perempuannya seperti yang disebar kepada umum