Yusuf yang hebat, memaafkan tanpa syarat - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Sdn. Bhd., 2015)
Rencana membincangkan ketinggian akhlak nabi Yusuf yang sudi memaafkan kesilapan saudaranya ketika mampu membalas.