Mesin masa minda - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2014)
Rencana membincangkan tentang cara al-Quran menyampaikan mesej Allah melalui penceritaan sejarah umat lampau yang tergolong dalam kategori perkara ghaib.