Elak jadi jutawan dosa media sosial - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2017)
Rencana membincangkan adab serta akhlak yang sepatutnya dipraktik oleh setiap muslim ketika berada dalam media sosial