Mayat hafiz al-quran tidak reput - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Publications & Distributors Sdn. Bhd, 2017)
Rencana membincangkan secara ringkas persoalan adakah benar mayat hafiz al-Quran al-Quran tidak reput di makan bumi