Bayar nasi dengan kertas azimat pintu rezeki - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Bhd., 2017)
“BOLEH kami bayar makanan dengan ‘azimat pintu rezeki ini’? Tergamam seketika lelaki Arab penjaga kaunter di restoran nasi Arab ketika mendengar tawaran itu.