Sambutan Nuzul al-Quran - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
“USTAZ! Sasaran saya tahun ini dalam kursus anjuran berkaitan tadabbur al-Quran (memahami dan menghayati) adalah memberikan masa tiga minit untuk para peserta ulas isi kandungan surah Yasin.”