Bahaya zalim berbanding syirik - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2016)
Rencana membincangkan kepentingan sifat adil dan integriti bagi menjamin keamanan sesebuah masyarakat atau negara